Teorik ve Uygulamalı Sürdürülebilirlik Çalışmaları Yönetim ve Organizasyon pdf indir

tarafından
11
Teorik ve Uygulamalı Sürdürülebilirlik Çalışmaları Yönetim ve Organizasyon pdf indir

Sürdürülebilirlik, geleceğin organizasyonları için bir fırsat olabilir mi? Yoksa sadece bir zorunluluk mu? Bu soruları yanıtlamak için bu derleme çalışması, sürdürülebilirlikle ilgili tartışmaları daha da zenginleştirmiştir.
Dünya, diğer tüm cinslerle birlikte üzerinde yaşadığımız tek yuvamızdır. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir gezegen bırakma sorumluluğunu en fazla taşıması gereken insandır. Sürdürülebilirlik işte bu sorumluluğun bilinciyle hareket etmek, doğal kaynaklarımızı korumak, toplumları güçlendirmek ve ekonomik refahı sürdürmek için bir rehberlik ışığı olarak önümüzde parlıyor. Üstelik bu Antroposen Çağı’nda, kendi eli ile doğaya bu kadar zarar veren insanın bu yoldan dönmek için elindeki son fırsattır.

DİLEK AŞAN
Taksim Danışmanlık Hizmetleri Kurucu Ortağı
Sürdürülebilirlik ve Sosyal Sorumluluk Uzmanı
 

Teorik ve Uygulamalı Sürdürülebilirlik Çalışmaları Yönetim ve Organizasyon isimli 202 sayfadan oluşan kitap ; Kolektif tarafından yazılmış ve NOBEL BİLİMSEL yayınevinin 14.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Teorik ve Uygulamalı Sürdürülebilirlik Çalışmaları Yönetim ve Organizasyon pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.