Can’ın Sebzeleri pdf indir

tarafından
14
Can’ın Sebzeleri  pdf indir

Sevgili anne-babalar minik doğa keşifçileri! Can’la birlikte, Can’ın büyülü dünyasına hoş geldiniz. Can, sizinle birlikte yeni dünyayı keşfedecek ve öğrenecek. Her sayfada, harika hayvanları, meyveleri, sebzeleri, taşıtları, uzayı ve ev aletlerini( toplam 6 kitap) tanıyacak, özelliklerini, işlevlerini ve isimlerini öğrenecek.
Bu kitap, çocukların görsel algılarını geliştirmelerine, kelime dağarcıklarını zenginleştirmelerine ve doğayı, dış dünyayı keşfetmelerine yardımcı olacak. Can’la birlikte çevremizi ve çevremizdekileri tanırken, eğlenirken, aynı zamanda öğrenmeye başlayacaklar.
Bunun için tek yapmanız gereken şey kitabın içindeki qr kodunu okutarak uygulamayı indirmeniz, ardından istediğiniz bir kitabı seçmeniz olacak. Seçim yaptıktan sonra kitabın içindeki anlatım olan sayfalardan birine kamerayı tutmanız olacaktır. Sonrasında ise sadece izlemek ve ne dediğini dinlemek olacaktır.
 NOT: “Canlanan Kitaplar Serisi” çocuğunuzun ve sizlerin doğayı, uzayı, bitkileri, eşyaları ve hayvanları yakından tanımak, onların hakkında ilk kitap deneyimini özel ve keyifli kılmak için tasarlandı. Bu kitap serisi, etkileşimli bir öğrenme deneyimi sunmak için resimler, renkler ve kelimelerle dolu.
 Serinin 7. kitabı: Can, Atatürk’ü Tanıyor kitabı olarak çocuklarımızın ve sizlerin istifadesine sunulacaktır.
Can’ın Canlanan Kitaplar serisi, sizi ve yavrularınızı eğlenceli bir yolculuğa çıkarıyor. Hazır mısınız?
 

Can’ın Sebzeleri isimli 26 sayfadan oluşan kitap ; Batuhan Pınarbaşı tarafından yazılmış ve KIRMIZI HAVUÇ YAYINLARI yayınevinin 29.11.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Can’ın Sebzeleri pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.