Puslu Gri Parlak Sarı pdf indir

tarafından
23
Puslu Gri Parlak Sarı pdf indir

Yapıncak Gürerk farklı disiplinlerden süzdüğü sanatsal dilleri Puslu Gri Parlak Sarı’da yazıyla buluşturuyor. Duygularını müzikle, dansla, sanatla dışavuran, sanatla iyileşen, sanat aracılığıyla hayatla yüzleşen insanların hikâyelerine odaklanıyor.
Anne babasını kazada kaybeden genç kız “anne” dediği teyzesine koca aramaya girişir. Mide ameliyatı sonrası dört beden küçülmüş huysuz anneanne yeni bağımlılıklar geliştirir. Ölüme yol alan sevgilisinin acısına dayanamayan Amalia ilaçlardan bir enstalasyon yapar. Şampiyonluğu ıskalayan sporcu kız yabancı kafilelerle kaynaşmaya çalışır. Bir çellist kendini tek kişilik misafirsiz bir parti organizasyonunda bulur. Yaşadığı kâbustan kurtulmaya çalışan küçük Duru sırrını nişanlanmak üzere olan komşusuna açar.
Puslu Gri Parlak Sarı’nın öykü kişileri hayal kırıklığının umutla, aşkın ölümle buluştuğu alanlarda okurun karşısına çıkıyor. İlk kitap gibi olmayan bir kitap, sağlam bir öykü dili, ustalıklı hikâye kurguları…
 

Puslu Gri Parlak Sarı isimli 132 sayfadan oluşan kitap ; Yapıncak Gürerk tarafından yazılmış ve NOTOS KİTAP yayınevinin 02.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Puslu Gri Parlak Sarı pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.