Zerkavi El-Kaide’nin Yeni Kuşağı pdf indir

tarafından
30
Zerkavi El-Kaide’nin Yeni Kuşağı pdf indir

Ürdünlü gazeteci-yazar Fuad Hüseyin’in Batı’da özellikle de Amerika’da büyük yankılar uyandıran bu kitabı 2 yıllık hırslı ve azimli bir çalışmanın neticesinde ortaya çıktı. Yazar bu kitabı hazırlarken Londra’dan yayımlanan el-Quds el-Arabi gazetesi aracılığıyla El-Kaide’nin 3. adamı sayılan Seyfu’l Adl’e ulaşarak kendisine Zerkavi hakkında özel görüşlerini ve bilgilerini yazdırdı. Böylece Zerkavi ve El-Kaide arasında Afganistan dönemindeki ince ayarlı ilişkiler ilk kez aydınlığa kavuşmuş oldu. Kitabın içerdiği çok kritik bilgiler ve cesur ifadeler dolayısıyla Arapça olarak yazılmasına karşın Arap ülkelerinde basılmasına izin verilmedi. Bunun için yazar kitabını önce el-Quds el-Arabi gazetesinde bir seri yazı dizisi halinde yayınlattı. Daha sonra Avrupa’da bir yayınevine kitabı bastırabildi. Daha sonra ise Beyrut’ta bir yayınevi kitabı bastı.
 
Türkçe’de ilk defa Küresel Kitap tarafından yayınlanan kitabı Defne Bayrak tercüme etti. Kitap, El-Kaide’nin stratejisi ve geleceğe yönelik planları hakkında önemli bilgiler içermektedir.
 

Zerkavi El-Kaide’nin Yeni Kuşağı isimli 280 sayfadan oluşan kitap ; Fuan Hüseyin tarafından yazılmış ve KÜRESEL KİTAP yayınevinin 05.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Zerkavi El-Kaide’nin Yeni Kuşağı pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.