Dipten Gelen Dalga (1. Cilt) pdf indir

tarafından
10
Dipten Gelen Dalga (1. Cilt) pdf indir

Paris Düşerken, Fırtına ve Dipten Gelen Dalga’dan oluşan ne­hir roman, 20. yüzyılın en hareketli dönemini tüm tarafları ve çeşitli yönleriyle tasvir eden dev bir eserdir.
Üçlemenin bu son cildi, İkinci Dünya Savaşı sonrasında ku­rulan yeni dünyayı anlatıyor. 20. yüzyılın ortasında büyük bir yara açarak beliren dehşet bitmiştir ama, şimdi daha sinsi ve daha gizli bir savaş başlamıştır. Dolayısıyla, o önüne çıkan her şeyi yakıp kavuran fırtına dinmiş gibi görünse de küller arasında kalan kordan yeni fırtınalar körüklenmektedir. Eh­renburg bu kitabında Soğuk Savaş’ın ilk yıllarına ayna tutu­yor. Faşizmin yıkamadığı Sovyetler Birliği’ne karşı ABD’de yapılan planlar, Pentagon’dan Paris Hükümeti’ne kadar uza­nan entrikalar ekseninde hayata geçirilirken, sosyalizm ve ka­pitalizm arasındaki savaşın yeni cephesinde yaşayan direniş güçleri de yeni durum için mevzilenmektedir.
Yüzyılın en büyük romanlarından sayılan ve sayısız dilde basılarak milyonlarca insan tarafından beğeniyle okunan bir klasik. Serinin Dipten Gelen Dalga ciltleri usta çevirmen Mazlum Beyhan’ın Rusça aslından yaptığı çeviriyle okurlarla buluşuyor.
 

Dipten Gelen Dalga (1. Cilt) isimli 508 sayfadan oluşan kitap ; İlya Ehrenburg tarafından yazılmış ve KOR KİTAP yayınevinin 28.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Dipten Gelen Dalga (1. Cilt) pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.