Manhattan Plajı pdf indir

tarafından
45
Manhattan Plajı pdf indir

1994’te yayımlanan ilk romanıyla birlikte Amerikan edebiyatının yükselen yıldızlarından biri olarak gösterilen ve artık günümüzün en nitelikli kalemlerinden biri kabul edilen, İt Kopuk Takımı adlı eseriyle Pulitzer Ödülü ile birlikte Ulusal Kitap Eleştirmenleri Ödülü’nü kazanan başarılı yazar Jennifer Egan, 2018-2020 yılları arasında PEN Amerika’nın da başkanlığını yürüttü. 
 
Egan’ın 2018 Andrew Carnegie Edebiyat Ödülü’ne layık görülen, Ulusal Kitap Ödülü’ne aday gösterilen eseri Manhattan Plajı ise New York’a nostaljik bir yolculuğa çıkarıyor bizi. Anna Kerrigan, 2. Dünya Savaşı’nda görev alan gemilerin bakımıyla ilgilenenler arasındaki ilk kadın dalgıçtır. Bir gece, çocukluğunda babası sayesinde tanıdığı gizemli Dexter Styles’la yine karşılaşır ve zamanında kayıplara karışan babasıyla ilgili bazı gerçekler su yüzüne çıkmaya başlar.
 
Manhattan Plajı, okurları geçmişe götürürken polisiye romanların heyecanını aratmayan unutulmaz bir tarihsel roman.
 
“Zengin, harikulade… Egan’da bir yazarda olması gereken bütün beceriler mevcut.” 
–USA Today
 
“Dünyayı Egan’ın gözünden görmek, dil aracılığıyla dünyaya yeni bir hayranlık duymaktır. Günümüz yazarları arasında ondan daha iyisini tanımıyorum.” 
George Saunders
 

Manhattan Plajı isimli 512 sayfadan oluşan kitap ; Jennifer Egan tarafından yazılmış ve İTHAKİ YAYINLARI yayınevinin 04.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Manhattan Plajı pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.