Marifet Okulu Ortaokul pdf indir

tarafından
40
Marifet Okulu Ortaokul pdf indir

Uzun yıllar önce YEKDER tarafından modellenen ve uygulanan Marifet Okulu özgün metodu, ulaşılabilir amacı, zengin içeriği ve pekiştirici uygulama yöntemleriyle sürdürülebilir bir gençlik programı olarak Türkiye’nin dört bir yanına yayılmaya başlamıştı.
Ortaokul ve liseli gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlardaki becerilerine katkı sağlayan programın modelleme ve uygulama çalışmalarında edindiğimiz gözlem ve tespitler programın saha çalışmalarında daha etkin kullanılmasını sağlayacak bir yayımın gerekliliğine işaret ediyordu. Bu doğrultuda programı uygulayan eğitimcilere yardımcı olabilecek ve gençlerimizin de keyifle okuyup istifade edebileceği bir kitap hazırlamaya başladık.
Programın ortaokul müfredatını, konu anlatımı, etkinlikler ve okuma parçaları gibi zengin bir içerik ve tasarımla bütünleştirerek Marifet Okulu Ortaokul kitabını meydana getirdik. Kitabımızın gençlik çalışması yapan tüm kurum ve kuruluşlar için faydalı olmasını temenni ederiz.
 

Marifet Okulu Ortaokul isimli 144 sayfadan oluşan kitap ; Esra Karadağ tarafından yazılmış ve YEKDER YAYINLARI yayınevinin 08.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Marifet Okulu Ortaokul pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.