Kaybolan Meslekler 1/ Yorganın Ustası Mı Olur? pdf indir

tarafından
33
Kaybolan Meslekler 1/ Yorganın Ustası Mı Olur? pdf indir

“Kaybolan mesleklerin izinde bizi yeni maceralar bekliyor.”
Kronik Çocuk, Kaybolan Meslekler serisiyle geleneksel sanat ustalarının peşine düşüyor. Gül Çetin’in hem yazıp hem resimlediği seri, unutulmaya yüz tutmuş mesleklere odaklanarak herkesi zanaatkârlara saygı duruşuna davet ediyor.
 
Serinin ilk kitabı Yorganın Ustası mı Olur? yorgan ustasıyla tanışan Atlas’ın yorgancılık mesleğini keşfini konu ediniyor. Daha önce hiç duymadığı bu meslek karşısında oldukça şaşıran Atlas, yorgancı Yaşar Usta’yla birlikte çalışarak yorgan dikmeyi öğreniyor. Yorgan dikmenin püf noktaları nelerdir? Kaç çeşit yorgan vardır? Hallaç nedir? Eskiden yorganlar nasıl kullanılırdı? Bir yorgan ustasının en iyi iş arkadaşları hangi araçlardır?
 
Yorganın Ustası mı Olur? sizi rengârenk, pofuduk bir dünyaya davet ediyor. Atlas’la birlikte bilmediğiniz bir dünyanın kapısını aralayacak, renklerin ve birbirinden güzel motiflerin arasında sıcacık bir hikâyenin kahramanı olacaksınız.
 

Kaybolan Meslekler 1/ Yorganın Ustası Mı Olur? isimli 56 sayfadan oluşan kitap ; Gül Çetin tarafından yazılmış ve KRONİK KİTAP ÇOCUK yayınevinin 11.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Kaybolan Meslekler 1/ Yorganın Ustası Mı Olur? pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.