Zamangezer Yatak pdf indir

tarafından
15
Zamangezer Yatak pdf indir

Biri zamanda yolculuk mu dedi?

Nuri Kurucu, mühendis kimliğini yazarlıkla yarıştırdığı Zamangezer Yatak‘ta okurları devrim yaratan icatlarıyla nam salmış bir mucitle tanıştırıyor ve ehil ellerden çıkan süper ötesi teknolojik harikaların yardımıyla zamanı alt üst eden bir gülmeceye imza atıyor. 

Baş döndürücü bir hızla değişen bilim ve keşif dünyasına fantastik bir pencereden bakan bu matrak serüven, boyutlar arası bir yolculuğu mümkün kılarak bilgi çağı çocuklarının merak duygusunu tetikliyor. 

Berna Dörtpınar’ın çizgi film tadındaki resimleriyle hareketlenen kitap; geçmiş ve gelecek kavramları hakkında düşündürürken, hayattaki olumsuzluklara takılmadan ânın mutluluğunu yaşamanın önemine de değiniyor.
 
Ve karşınızda, akıllara zarar icatlarıyla herkesin hayranlığını kazanan müthiş mucit Bay Sonra!
Evet, doğru bildiniz: Olmazmatik, Teşekkür Et Çıngırağı, Uyku Vakti Ninesi, Muhabbet Başlatan Düğme ve daha niceleri… Hepsi onun eseri.

Kahramanımız, insanların günlük yaşamını kolaylaştırdığı harika icatlarıyla tüm kalpleri kazanmış olsa da, çocukluğunda yaşadığı bir burukluktan hâlen kurtulabilmiş değil. Ah, ne vardı ki biricik ablası Bayan Önce’yle aynı anda okula başlayabilseydi! Hımm, acaba bu mümkün olabilir miydi? Yani geçmişe giderek o günü değiştirebilmek. Yine aynı düşüncelerle yatağına gittiği bir gece karşılaştığı sürpriz, zihninde bazı çok bilimsel şeylerin uyanmasına sebep oldu. Ve böylece, yorganının ve yastığının fısıldadıklarını keskin zekâsıyla birleştirdikten sonra Zamangezer Yatak ortaya çıktı! Çıktı çıkmasına ama nasıl çalışacaktı ki bu koca şey? Hem geçmişe gidip bazı şeylerin yerini değiştirmek tehlikeli olmaz mıydı? Ya işler tümden karışırsa? Bay Sonra kusursuz bir plan yapmalıydı, ama nasıl?

Her ihtiyaca olmazsa olmaz bir icatla karşılık veren becerikli bir mucidi zamanlar arasında bir serüvene çıkaran bu eğlenceli roman, bölüm aralarına serpiştirilen özel sayfalarında, Bay Sonra’nın Mucitlik Atölyesi’nden şaşırtıcı icatlara yer vererek anlatısını renklendiriyor.

Sevgili okur, şimdi elinizdeki kitabı bırakıp gözlerinizi kapayın ve “sakince” gitmek istediğiniz tarihi ve yeri düşleyin! Zamangezer yatağa hiç ihtiyaç duymadan harika bir zaman yolculuğuna mı çıktınız yoksa? O zaman bir bardak muzlu ve ballı sütü hak ettiniz demektir. 
 

Zamangezer Yatak isimli 96 sayfadan oluşan kitap ; Nuri Kurucu tarafından yazılmış ve TUDEM YAYINEVİ yayınevinin 16.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Zamangezer Yatak pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.