Yol Yakınken Etkin Yöneticinin El Kitabı pdf indir

tarafından
39
Yol Yakınken  Etkin Yöneticinin El Kitabı pdf indir

Başarılı şirket yönetimi ve iş geliştirme için ipuçları…
 
Hilmi Güvenal, bu kitapta iş dönüşümü, kriz yönetimi ve yeniden yapılanma konularındaki uzmanlığını ve deneyimini geleceğin liderleriyle paylaşıyor. Değer yaratmaya, öncelikleri belirlemeye ve kaynakları etkin kullanmaya odaklanan yeni bir iş yapma yaklaşımı öneriyor.
 
Kitap, işinizi nasıl yenileyeceğiniz, gelecek için nasıl plan yapacağınız ve krizlerden nasıl kurtulacağınız konusunda pratik tavsiyeler ve ipuçları sunuyor. Güvenal’ın işleri dayanıklı ve kalıcı kılmak için önerdiği yöntem YES (Yeniden.Sıfırdan) tüm öncelikleri baştan düşünmeyi ve yapıları sürekli yenilemeyi içeriyor. Yol Yakınken sadece şirketlerinin geleceğini şekillendirmek isteyen yöneticiler, yatırımcılar ve girişimciler için paha biçilmez bir kaynak değil, günümüzün sürekli değişen dünyasında etkin ve kalıcı olmak isteyen herkes için bir başucu kitabı.
 

Yol Yakınken Etkin Yöneticinin El Kitabı isimli 192 sayfadan oluşan kitap ; Hilmi Güvenal tarafından yazılmış ve REMZİ KİTABEVİ yayınevinin 14.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yol Yakınken Etkin Yöneticinin El Kitabı pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.