Mefkure 2 Andık Kurtları pdf indir

tarafından
34
Mefkure 2  Andık Kurtları pdf indir

<<Ben bir insan terbiyecisiyim. Gün gelir andık kurtlarını bile terbiye edebilirim diyen Mefkure’nin içindeki umut ışığı henüz sönmüş değil. İnşallah hiçbir zaman da sönmeyecek.
İnsanların başarılarını çekemediği için iş hayatını zindan etmeye çalışan, hatta komşuların arasındaki huzuru kaçırmak için sürekli dedikodu yaparak birbirine düşürmeyi adet edinen, komşuluğu ortadan kaldırmak için çaba harcayan ya da Mefkure’nin evindekiler gibi insana huzur bırakmayan nice andık kurtları var.
Arkadaşlıkları ve dostlukları bozmak için de çalışan andıklar az değil. İşinde özel zorluk çıkararak çalışma hevesini kıran yöneticiler gibi daha nice andıklardan söz edilebilir ama bunların çoğu insan evine girip de kapısını kapatınca dışarıda kalır.
Evdekiler gibi sürekli çenelerini sıkarak saldırıya geçmek için hazır olda değillerdir. Mefkure, evindeki andıklar bugüne kadar ne plan yaptılarsa hepsini boşa çıkarmayı başardı. Kalbini kırarak gençlik hevesini söndürmeye ve hayattan bezdirerek mutluluğunu engellemeye güçleri yetmeyecek. Mefkure’nin başını yemek için fırsat bekleyen andıkların artık hiç önemi yok. Her şey sırasını bekler. >> diyen yazarımız sizi hayatın sofrasına davet ediyor.
 

Mefkure 2 Andık Kurtları isimli 298 sayfadan oluşan kitap ; Kifayet Telli tarafından yazılmış ve KAVİM YAYINCILIK yayınevinin 08.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Mefkure 2 Andık Kurtları pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.