Elbet Bir Gün Anlamıyorum pdf indir

tarafından
22
Elbet Bir Gün  Anlamıyorum pdf indir

Hepimiz biliyoruz, üçgenin iç açılarının toplamı 180 derece. Peki, hayat üçgeninde iç acılarımızın toplamı kaç derece, bunu biliyor muyuz?              
 
Bu kitap; hayatları aile, okul ve sosyal çevre üçgeni içerisinde sıkışmış küçük dostların, eğitim ve öğretim dönemlerini anlatıyor. Toplum içerisindeki hiyerarşik düzen, baskı ve kalıplaşmış yargılarla, olaylardan psikolojik olarak nasıl ve ne derecede etkilendiklerini konu alıyor. Bütün bunların olumlu veya olumsuz şekilde özlerine nasıl nüfuz ettiğini ve yaşamlarına nasıl yansıdığını, karakterlerini nasıl şekillendirdiğini aktarıyor.
 
Bazen dayatmalara, bazen de anlamadıkları veya anlamlandıramadıkları olayların etkisine maruz kalan dostlar, psikolojik şiddet ve baskıyla her an burun buruna gelme korkusu yaşamışlar, bu korkuyla yaşam mücadelesini sürdürmek zorunda bırakılmışlardır. Her ne kadar herkes, kendi hikâyesinin başrolü olsa da bazen senarist bir başkası veya başkaları olabiliyor.
 
“Elbet Bir Gün” felsefesine inanıp, umut ve sabırla yaşamlarındaki zorluklara göğüs geren iki küçük çocuğun, gerçek hayatlarından esinlenerek kurgulanmış amansız hayat hikâyesini okuyacaksınız.
 

Elbet Bir Gün Anlamıyorum isimli 192 sayfadan oluşan kitap ; Osman Yavan tarafından yazılmış ve TILSIM YAYINEVİ yayınevinin 06.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Elbet Bir Gün Anlamıyorum pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.