King ve Kayla 2 / Gizemli Fare Olayı pdf indir

tarafından
18
King ve Kayla 2 / Gizemli Fare Olayı pdf indir

Merhaba!
Benim adım King. Ben bir köpeğim.
Bu da Kayla. O benim insanım.
Biz dedektifiz!
 
İlk kitabı Kayıp Kurabiye Olayı Amerika’da ilk okuma seviyesindeki en seçkin kitaplara verilen Geisel  Onur Ödülü’ne layık görülen King ve Kayla serisinde yeni bir maceraya hoş geldiniz.
Serinin bu yeni macerasında King’in en sevdiği top kaybolur. Bir kedi topu farenin aldığını söyler ve araştırmalar derinleşir. Bir fare King’in topunu nasıl almıştır, aldıysa nerededir?
King ve Kayla serisinde sevimli köpek King, küçük Kayla’yla birlikte her kitapta yeni bir maceraya atılıyor. Tam bir takım ruhuyla hareket eden ikili, birer dedektif gibi ipuçlarını birleştirerek gizemli olayları çözüyor. King ve Kayla serisi, basit, anlaşılır dili ve mizahi üslubuyla okumayı yeni öğrenen çocuklar için harika bir başlangıç olmanın yanı sıra takım olarak çalışma, gerçeğe ulaşmak için sorular sorarak kanıtları toplama, analitik düşünme, problem çözme becerileri için mükemmel bir giriş serisi. Her hikâyenin sonunda, artık olayları çözmeyi öğrenmiş olan okurların kendi olaylarını çözebileceği üçer etkinlik bulunuyor. Bu etkinlikler sayesinde çocuklar da eğlencenin bir parçası oluyor.
 

King ve Kayla 2 / Gizemli Fare Olayı isimli 52 sayfadan oluşan kitap ; Dori Hillestad Butler tarafından yazılmış ve BİLGİ ÇOCUK KİTAPLARI yayınevinin 31.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

King ve Kayla 2 / Gizemli Fare Olayı pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.