Kadınlar İçin Aralıklı Oruç pdf indir

tarafından
28
Kadınlar İçin Aralıklı Oruç pdf indir

Hızlı çözümler vadederek sonunda hayal kırıklığı yaratan ve belki de sağlığınıza mâl olan diyetlerden yorulduysanız, elinizdeki kitap tam size göre. Birlikte çalıştığı ve oruç tutarak sağlığına kavuşan binlerce kadından ilham alan Dr. Pelz bu kitabı tüm kadınlar için yazdı. Çünkü “bir kadın kendi döngüsüne göre oruç tutmayı öğrendiğinde onu hiçbir şey durduramaz!”
 
Hormonlarınızın ve âdet döngünüzün kilo verme yolculuğunuzu büyük ölçüde etkilediğini biliyor muydunuz? Özellikle kadınlar hormonal döngülerine göre beslenmediklerinde kilo vermekte zorlanırlar. Bu, menopoz sonrası dönem için de geçerlidir.

Dr. Mindy Pelz bu gerçeği odak noktasına alıyor ve her yaştan kadın için kendilerine özgü döngülerini takip ederek bir beslenme programı yapmalarını sağlayacak bilgileri sunuyor. Diyetler ve aralıklı oruç tavsiyeleri genellikle tek boyutlu bir yaklaşımla kadınların ihtiyaçlarına cevap verme konusunda eksik kalsa da Dr. Pelz kanıtlanmış stratejileri, bir rahatsızlığın üstesinden gelmeye çalışıyorsanız kullanabileceğiniz özel protokolleri ve oruç tüyolarını birleştirerek kişiye özel bir yöntem oluşturmaya giden tüm yolları paylaşıyor. Aynı zamanda hormonal döngülere göre hazırlanmış 30 günlük bir aralıklı oruç programını da tüm detaylarıyla anlatıyor. Bu süreçte yolculuğunuzu kolaylaştıracak lezzetli ve sağlıklı onlarca yemek tarifi de size eşlik ediyor. Bu rehber sayesinde sağlıklı bir şekilde kilo vermek, hiç olmadığı kadar kolay olacak!
 
 

Kadınlar İçin Aralıklı Oruç isimli 376 sayfadan oluşan kitap ; Mindy Pelz tarafından yazılmış ve DİYOJEN YAYINCILIK yayınevinin 04.03.2024 tarihinde yayımlanmıştır.

Kadınlar İçin Aralıklı Oruç pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.