Satışta Sosyal Stiller pdf indir

tarafından
16
Satışta Sosyal Stiller pdf indir

İnsanlar arasındaki ilişkilerde, temel iki beklenti vardır: anlaşılmak ve önemsenmek. Her birey, ilişkilerinde duygusal tatmin ve bağlılık hissetmek ister. Ancak, insanlara onları önemsediğinizi hissettirmek, onların sadece anlaşıldıklarını hissetmelerinden daha kolaydır.
İyi ilişkiler kurmak ve geliştirmek için insanların kişiliklerini ve davranışlarını anlamak da önemlidir. Bu noktada, sosyal stiller devreye girer. Sosyal stiller, insanların iletişim tarzları ve davranışları hakkında önemli ipuçları sunar. İnsanların yaşamla ve işle ilgili farklı bakış açıları vardır ve stilleri tanıyarak hayata nasıl baktıklarını, işi ya da işleri nasıl yaptıklarını daha iyi anlayabilir ve ilişkilerimizi daha etkili bir şekilde yönetebiliriz.

Unutmayalım ki kararlarımız kadar güçlüyüzdür. Bugün geçmişte aldığımız kararların sonuçlarını yaşıyoruz. İlişkilerde doğru karar verebilmek için sosyal stiller güçlü ve basit bir araçtır.
 

Satışta Sosyal Stiller isimli 150 sayfadan oluşan kitap ; Özden Cengizoğlu tarafından yazılmış ve NOBEL BİLİMSEL yayınevinin 22.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Satışta Sosyal Stiller pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.