İnsanlığımı Yitirirken (3 Kitap Takım) pdf indir

tarafından
24
İnsanlığımı Yitirirken (3 Kitap Takım) pdf indir

Alternatif manganın çığır açan isimlerinden Usamaru Furuya’nın uyarladığı İnsanlığımı Yitirirken, Dazai’nin özgün eserinin yaklaşık yetmiş sene sonrasında geçiyor. Günümüz Tokyo’sunda hayat bulan Dazai’nin öyküsü, Japonya’nın kuzeyindeki varlıklı bir aileden gelen genç bir adamın hayatını anlatıyor.
 
Üç ciltten oluşan bu kült seride, manga dünyasının aykırı sanatçısı Usamaru Furuya, hem bir anlatıcı hem de bir karakter olarak hayatı çok tanıdık gelen bir adamın, Yozo Oba’nın hatıratlarına rastlar. Oba’nın hatıratlarında aşina bir hisse, yoğun bir yabancılaşma duygusuna kapılır. Yozo Oba, gerçek benliğini başkalarına göstermekten aciz biridir. Zayıf yaradılışının yanı sıra bir akrabası tarafından uğradığı kötü muameleden kalan travması, onu lise yıllarından itibaren bir soytarılık maskesi altında yaşamak zorunda bırakır.
 
Özgün romandaki gibi “hatırat” olarak adlandırılan üç bölümden oluşan seri, Oba’nın gençlik yıllarından yirmili yaşlarının sonuna kadarki hayatını anlatıyor. Bu eşsiz manga, her cildin başında ortaya çıkan sanatçı Furuya’nın kendisi tarafından anlatılıyor. Peki Furuya bu gizli hatıratları okurken akıl sağlığını koruyabilecek midir? Yoksa Oba’nın kasvetli yaşamının girdapları arasında kaybolup gidecek midir?
 
Yetişkin okurlara tavsiye olunur.
 

İnsanlığımı Yitirirken (3 Kitap Takım) isimli 608 sayfadan oluşan kitap ; Osamu Dazai tarafından yazılmış ve İTHAKİ YAYINLARI yayınevinin 26.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

İnsanlığımı Yitirirken (3 Kitap Takım) pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.