Pandabiyat 04 pdf indir

tarafından
15
Pandabiyat 04 pdf indir

4 Ocak 2021 tarihinde Pandabiyat olarak çıktığımız edebî yolculuğumuza 4 Ocak 2023 tarihinden itibaren yayınevimiz PND Kitap’ı da yanımıza alarak devam ediyoruz. Şimdi sıra Pandabiyat’ı basılı olarak sizlerle buluşturmaya geldi.
Kurucumuz Emre Albayrak’ın editörlüğünde hazırlanan Pandabiyat’ın 4. sayısında Amerikan edebiyatının en önemli yazarlarından biri kabul edilen; Kurgu Dalında Pulitzer Ödülü’nü birden fazla kez kazanan dört yazardan biri olan Booth Tarkington’ı kapağımıza taşıdık.
Booth Tarkington’ın, otobiyografik metni “Dünya Hareket Ediyor”un ilk bölümü (The World Does Move), Anonymous’un çevirisiyle ilk kez Türkçede!
Pandabiyat’ın 4. sayısında yer alan yazarlar: Sümeyra Uğur, Munise Senem Uçar, Ekin Can Güner, Hızır İrfan Önder, Bünyamin Tan, İsmail Okutan, İlknur İşcan Kaya, Nilüfer Çeken Özbay, Şinasi Türmüş, Selcan Albayrak, Sena Aksoy, Nurullah Kurtay, Aysun Ulutürk ve Yâsin Kocadüz.
Derginin çift kapak tasarımına imza atan sanatçı ise Sena Mavi.
 
 
 

Pandabiyat 04 isimli 60 sayfadan oluşan kitap ; Pandabiyat tarafından yazılmış ve PND KİTAP YAYINCILIK yayınevinin 18.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Pandabiyat 04 pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.