Bir İki pdf indir

tarafından
13
Bir İki pdf indir

Kitap her biri birbirinden farklı zamanda ve yerde geçen film tadında dram, güldürü ve macera içeren sekiz hikâyeden oluşuyor.
BİR SOYGUN HİKÂYESİ, 70’li yılların İngiltere’sinde bir kaza sonucu anne ve babasını kaybeden gencin giriştiği banka soygununu anlatıyor. Macera içerir.
BİR YOL HİKÂYESİ, üniversiteden yeni mezun olmuş bir gencin memleketindeki annesine kavuşma yolculuğunu anlatıyor. Dram içerir.
BİR TAHLİYE ÜÇ CENAZE, aynı hafta içinde hem tahliye olup hem de ölen üç kişinin son anlarının hikâyesi. Abartı ve güldürü içerir.
BİR AJAN YETİŞİYOR, babası tarafından istihbarat elemanı olmaya zorlanan gencin talihinin yardımıyla içinden sıyrıldığı olayları anlatıyor. Macera ve güldürü içerir.
BİR İÇGÜVEYSİNİN BAHTI, çalışmak için gittiği körfezdeki bir Arap ülkesinin prensesiyle evlenen Türk mühendisin başına gelen sürprizleri anlatıyor. Macera, cinsellik ve güldürü içerir.
BİR KÜÇÜK ACI, şefkat yoksunu bir babaya sahip iki kardeşin bir kış günü yaşadıkları, yaşlarından büyük sıkıntıyı anlatıyor. Dram içerir.
BİR SİYASİ MANEVRA, bir imparatorluğun kendisine sorun çıkaran bölgesini özerk yönetim haline getirerek sorundan kurtulması planını anlatıyor. Macera içerir.
BİR DELİK KOVA, bir kültür sanat programındaki sunucu ve konukların konuşmalarını aktarıyor. Güldürü içerir.
 

Bir İki isimli 185 sayfadan oluşan kitap ; Emin Esmer tarafından yazılmış ve MYTHOS KİTAP yayınevinin 21.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Bir İki pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.