Yeşil Yönetimde Yeni Trendler pdf indir

tarafından
6
Yeşil Yönetimde Yeni Trendler pdf indir

Toplum, dünya nüfusunun giderek yükselmesi, çevre ve hava kirliliğinin de artması sebebiyle hayatın her alanında yeşil uygulamalara önem vermeye başlamıştır. İşletmeler de toplumda yer eden ve ehemmiyet taşıyan çevre bilinci sayesinde yeşil yönetimi uygulamaya koymuşlardır. İşletmeler bünyesinde bulunan tüm birimlerinde yeşil yönetim uygulamalarını günden güne daha da fazla tatbik etmeye devam etmektedirler.

Yeşil Yönetimde Yeni Trendler adlı kitabımızı da hem topluma hem işletmelere hem de bilim dünyasına yol ve ışık göstermesi için hazırlamış bulunmaktayız. Kitabın içeriğinde yeşil yönetimle ilgili liderlik, yetenek yönetimi, üretim yönetimi, tedarik zinciri yönetimi, yeşil yönetimde ISO14001 çevre yönetim sistemi, havacılık yönetimi, işletme tarihinde çevre yönetiminin yanı sıra gastronomide yeşil yönetim ve yeşil restoran yönetimi alanlarında bölümler bulunmaktadır.

Bu dünya hepimizin ve onu korumak da bizim başlıca görevlerimizden bir tanesi. Kitabımız, biz bölüm yazarları adına çevreyi korumak için attığımız önemli bir adım olarak sizlere armağanımızdır.
 

Yeşil Yönetimde Yeni Trendler isimli 274 sayfadan oluşan kitap ; Kolektif tarafından yazılmış ve NOBEL BİLİMSEL yayınevinin 01.03.2024 tarihinde yayımlanmıştır.

Yeşil Yönetimde Yeni Trendler pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.