Asil Kan (Karton Kapak) pdf indir

tarafından
65
Asil Kan (Karton Kapak) pdf indir

ASİL KAN… ‘Mustafa’yı ‘Kamal’, ‘Kamal’ı ’Batı(l)cı’ sanan Emevik ‘araboğlu’ ile  ‘Batı(l)’ı medeni, medeniyeti ‘Kemalizm’ sanan Masonik ‘papaoğlu’nun; özde ise her ikisi de ‘ibranoğlu/kabiloğlu’ olan Anezi, Pakraduni, Sabetay paganlar  arasında sıkıştırılan; kendi yurdunda, kendi devletinde esir edilen Türk’ün, Törek’in, Tur’dan taşıyanların, Haniflerin, Adamların 500 yıllık ikili kıskaç ve vesayet işgalinden çıkma mücadelesi…
 
Neredeyse, tüm tarih duayenlerini saydıktan sonra; “Ama en doğrusunu sen yazdın çocuk”.
-Erdoğan Aslıyüce, Hoca Ahmet Yesevi Vakfı Başkanı,
60 telif kitabıyla Türk Tarih Duayeni
 
“Ben, bu kitabın ardından, KUT Romanını da okuduktan sonra dedim ki kendime; “Alttan almak olmaz. Bu adamı, hak ettiği yere koymak lazım!” Türkiye, bilgi olgusuna dair bilgisi ve düşünme becerileri zirvede, âlemleri ve insanı anlayıp anlatmayı hayatı haline getirmiş; imanı, vicdanı, aklı, zekâsı çok çok sağlam ve de sansasyonel hitabet yeteneğiyle bir alim doğurdu; yeniden! Hayırlı olsun!
-Yönetici – Akademisyen
 
“Türk düşünür; “Dünyayı yeniden Asil Kanlılar yönetecek; dünya yeniden ‘İnsan’a’ dönecek!” diyor”.
-Almanya, Fransa, Hollanda Basını
 
“Bu kadar tarih ve siyaset kitabı okudum; son 500 yılın fotoğrafını hem dünya hem Türk Devleti açısından bu kadar iyi çıkarmış bir kitaba rastlamadım.”
-Metin Külünk
 
“Ben, Devleti de, Atatürk’ü de bu kadar iyi kavramış ve anlatmış birisini bilmiyorum. Bundan sonra Kâzım Yurdakul’un en sadık okuruyum.
 -İş Adamı (İlk 100’den)
 

Asil Kan (Karton Kapak) isimli 448 sayfadan oluşan kitap ; Kazım Yurdakul tarafından yazılmış ve AKİL YAYINLARI yayınevinin 13.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Asil Kan (Karton Kapak) pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.