Geceyle Gelen pdf indir

tarafından
53
Geceyle Gelen pdf indir

Edebiyat insana güzel duygular sunar. İyiliğe, doğruluğa, erdeme ve aydınlığa ulaştırmayan edebiyatın, lüzumsuz sözler toplamı olduğu söylenebilir. Bu bakımdan yazarlar okuyucularına karşı sorumluluk hissi taşımalıdır. İnsanı sürekli olarak karamsarlığa iten, kötümserliğe sevk eden yazarların topluma kalemleriyle hizmet ettikleri söylenemez.
İçinde bulunduğumuz iletişim çağında acaba gerçek değerlerden, iyi yazarlardan ve doğru metinlerden ne ölçüde haberdar olabiliyoruz? Sabahat Emir, seviyeli bir okuyucu kitlesinin tanıdığı ve okuduğu bir yazar. Okurlarıyla samimi diyaloglar geliştiren bir aydınımız. Onu tanımak bir adanın keşfi gibi size heyecan verecektir.
Sabahat Emir, Türk edebiyatının yaşayan en değerli isimlerindendir. 1970’lerde başlayan yazı macerasını, bugünlerde eski ve yeni eserlerle taçlandırmaya devam ediyor. Nehir romanıyla adından söz ettiren yazar, şimdi de hikâyelerinden oluşan Geceyle Gelen kitabıyla okuyucularını yeniden selâmlıyor. Sevimli, aydınlık ve iyi hikâyeler…
 

Geceyle Gelen isimli 196 sayfadan oluşan kitap ; Sabahat Emir tarafından yazılmış ve AKIL FİKİR YAYINLARI yayınevinin 25.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Geceyle Gelen pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.