İmam Hatip Liselerinde Okul Gelişimi Öğrenci, Öğretmen ve Yönetici Görüşlerinin Analizi pdf indir

tarafından
12
İmam Hatip Liselerinde Okul Gelişimi  Öğrenci, Öğretmen ve Yönetici Görüşlerinin Analizi pdf indir

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulması ve modern eğitim sisteminin oluşturulmaya başlanmasıyla birlikte imam hatip liseleri de Cumhuriyet tarihinde eğitim sistemimizin bir parçası olmuştur ve eğitim sisteminde gerçekleştirilen değişikliklerin bu okullara da yansıtılması gerekmektedir. Değişim bağlamında okulun iç paydaşlarının görüşlerinin alınmasının strateji geliştirilmesinde önemli bir unsuru oluşturacağı düşünülmektedir. Bu araştırmada okulun iç paydaşları olan öğrenci, öğretmen ve idarecilerin okullarına yönelik görüşleri alınmıştır. Bu görüşler “2023 Eğitim Vizyonu”nda belirtilen Okul Gelişim Modeli açısından değerlendirilmiş ve okul geliştirme noktasında yapılabilecek çalışmalar için iç paydaşların görüşleri doğrultusunda fikir verilmeye çalışılmıştır.
 

İmam Hatip Liselerinde Okul Gelişimi Öğrenci, Öğretmen ve Yönetici Görüşlerinin Analizi isimli 170 sayfadan oluşan kitap ; Kazim Selek tarafından yazılmış ve OTORİTE YAYINLARI yayınevinin 25.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

İmam Hatip Liselerinde Okul Gelişimi Öğrenci, Öğretmen ve Yönetici Görüşlerinin Analizi pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.