İnşa ve Tabir Defteri pdf indir

tarafından
16
İnşa ve Tabir Defteri pdf indir

Arapça öğrenme yolculuğunuzda sizi bir adım öne taşıyacak “İnşa ve Tabir Defteri” ile tanışın! Bu özel tasarlanmış defter, Arapça yazı yazma, cümle kurma kabiliyetinizi belli bir düzen içerisinde geliştirmek için mükemmel bir araçtır.
3, 5, 7, 10 cümle kurarak ve akabinde Tam Sayfa yazı yazarak, farklı uzunluktaki metinleri rahatlıkla yazabilmenize olanak sağlar.
Mesela; İlk ay: 3 cümle 3 kelime yazarsınız. İkinci ay: 5 cümle 5 kelime ile yazmaya devam edersiniz. Bir sonra ki ay aynı usul ile artarak seviyeler devam eder. Akabinde bir tam sayfa Arapça yazı yazmayı geliştirirsiniz. Unutmayın! Bunların hepsi ancak hoca gözetiminde olabilir.
İnşa ve Tabir Defteri, Arapça ilim talebeleri için özenle hazırlanmıştır. Nizami bir şekilde, hoca gözetiminde uygulandığında, öğrencilerin Arapça yazı yazma kabiliyetleri önemli ölçüde gelişmektedir.
Başlangıç seviyesindeki öğrenciler için ideal bir başlangıç noktası, hem de daha ileri seviye öğrenciler için mükemmel bir pratik aracıdır. Bir hoca gözetiminde cümle kurmaya çalışarak Arapça yazı yazma becerilerinizi geliştirmek, yazılarınızda akıcılık ve doğruluk kazanmak için hocanın size yazdığı hatalara dikkat etmek sizin yazı yazma kabiliyetlerinizde büyük ölçüde etki sağlayacaktır.
 

İnşa ve Tabir Defteri isimli 144 sayfadan oluşan kitap ; Ömer Faruk Müderrisoğlu tarafından yazılmış ve SİYER-İ NEBİ yayınevinin 21.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

İnşa ve Tabir Defteri pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.