#Yokmusun (Karton Kapak) pdf indir

tarafından
39
#Yokmusun (Karton Kapak) pdf indir

BİR ROMAN, İKİ HİKÂYE: ESRA VE DÜNYA.
TEK AŞK, İKİ FARKLI GÖZ…
 
Meryem Nart, altıncı romanı #YOKMUSUN ile okurlara alışılmışın dışında bir okuma sunuyor ve okurları Esra ile Dünya’nın gözünden tek hikâyeyi iki taraftan okumaya davet ediyor. Esra’nın “dünya”sını okuduktan sonra kitabı ters çeviriyorsunuz ve Dünya’nın “esra”rlı ve tutku dolu bakış açısına geçiyorsunuz.
 
Metrobüste tanışarak başlayan hikâyeyi iki karakterin gözünden tek kitapta ve bir solukta okuyacaksınız!
 
ESRA:
“Okula erken gitmem gereken bir günde onu metrobüste görmüştüm. O günden sonra onu görmeye devam edebilmek için her gün bir saat erken kalkıp metrobüse binmeye başlamıştım. Sefer saatleri çok sık olan bu toplu taşıma aracında onunla aynı metrobüste nasıl karşılaşabilirdim ki? Edebiyat okuyan ben, artık rakamlarla haşır neşir olmuştum. Altıyı elli beş geçe… Bu seninle tekrar karşılaşmak için binmem gereken metrobüsün saatiydi Dünya.”
 
DÜNYA:
“Bir daha görmeyeceğin biri için bu kadar savaş verilir mi? Hadi gördün diyelim… Sırf oturarak gidebilsin diye her gün ona yer tutup üstüne bir saat ayakta yolculuk edilir mi? Senin için edilirmiş Esra. Sadece bir iki kaçamak bakışlar attığım seni görebilmek için saatlerce ayakta yolculuk edebilirdim.”
 

#Yokmusun (Karton Kapak) isimli 432 sayfadan oluşan kitap ; Meryem Nart tarafından yazılmış ve EPHESUS YAYINLARI yayınevinin 01.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

#Yokmusun (Karton Kapak) pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.