Öfkeden Sakinliğe pdf indir

tarafından
35
Öfkeden Sakinliğe pdf indir

Öfke; kızgınlık, sinirlilik, kin, kavgacılık, dargınlık, düş kırıklığı, nefret ve hiddet gibi duyguları içinde taşır. Bu yüzden öfkenin, sahip olduğu yüksek olumsuz enerji nedeniyle birçok davranışbilimciye göre denetlenmesi zordur ve yıkıcı duygular içinde de en tehlikesidir. Bir anlık öfke veya nefretin kendimize ve başkalarına karşı nasıl mutsuzluk, dehşet, acı ve kaygı veren olayları zincirleme olarak başlattığını görebiliriz.
Öfke ve diğer yıkıcı duygular yalnızca ruhsal sağlığımızı tehdit etmekle kalmaz, aynı zamanda bedensel sağlığımız üzerinde de olumsuz etkiler yaratır. Yapılan bilimsel çalışmalar, öfkeli birinin diğer insanlara göre on yedi kat daha fazla hastalıklara yakalanma tehlikesine sahip olduğunu göstermiştir.
 
“Bu kitap kendimizi öfkeden, dargınlıktan, nefretten ve kıskançlıktan nasıl kurtaracağımıza ilişkin yürekten yaklaşımlar ve uygulamalarla dolu. Öfkenin üstesinden gelmek, daha fazla hoşgörü, sevgi ve bağışlayıcılıkla yaşamak için kolay bir rehber arıyorsanız, bu kitabı hararetle öneririm.”
 
DR. HOWARD CUTLER, The Art Of Happiness’ın (Mutluluk Sanatı) yazarlarından
 
“”Öfkeden Sakinliğe”de Thubten Chodron, duygusal anlamda anlayışlı bir hayat yaşamadaki en çetin uğraşlardan birinin üstesinden gelmek için, son derece sevecen ve gerçekten yararlı bir rehber sunuyor okuyucuya.”
 
DANIEL GOLEMAN, Emotional Intelligence’ın (Duygusal Zekâ) yazarı.
 

Öfkeden Sakinliğe isimli 160 sayfadan oluşan kitap ; Thubeten Chodron tarafından yazılmış ve SATORİ YAYINEVİ yayınevinin 12.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Öfkeden Sakinliğe pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.