Öğretim İlke ve Yöntemleri (Ekonomik Boy) pdf indir

tarafından
60
Öğretim İlke ve Yöntemleri (Ekonomik Boy) pdf indir

Bu kitabın temel amacı; öğretmen adaylarımızın ve öğretmenlerimizin, öğretimin planlanması ve uygulanmasıyla ilgili olarak öğretmenlik mesleğinin gereği birtakım temel bilgi ve becerilerini daha üst düzeylere çıkarmaktır. Kitap 10 ünite olarak düzenlenmiştir. Kitapta, öğretim ilke ve yöntemleriyle ilgili temel kavramlar, öğrenme ve öğretim ilkeleri, içeriğin seçimi ve düzenlenmesi, öğretim modelleri, öğrenme ve öğretim stratejileri, öğretim yöntem ve teknikleri, öğretimin materyalle desteklenmesi, öğretimde verimliliğin artırılması, öğretimin planlanması, öğretim planları ve öğretmen nitelikleri konuları detaylı olarak ele alınmıştır.

Kitapta, örnek sınıf-içi uygulama etkinliklerine olabildiği kadar yer verilmiştir. Böylece okuyacağınız eser daha etkili bir ders kaynağı haline getirilmiştir. Kitabın öğrencilerimize kendilerini sınamaları ve sınavlara hazırlanmaları açısından daha da faydalı olması için, KPSS’de çıkabilecek türden çoktan seçmeli test maddelerine de kitapta yer verilmiştir. Kitapta, her ünite ile ilgili olarak KPSS’de çıkan sorulara örnekler, (ünitelerin çoğunda) çözümleriyle birlikte ünite sonlarında verilmektedir. Ayrıca bu kitap, öğretim ilk ve yöntemleri için bir KPSS el kitabı niteliğindedir.
 

Öğretim İlke ve Yöntemleri (Ekonomik Boy) isimli 416 sayfadan oluşan kitap ; Kolektif tarafından yazılmış ve PEGEM AKADEMİ YAYINCILIK yayınevinin 28.04.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Öğretim İlke ve Yöntemleri (Ekonomik Boy) pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.