Assassin’s Creed Heresy pdf indir

tarafından
199
Assassin’s Creed Heresy pdf indir

 
Hiç bitmeyen bir anlaşmazlık.
Eski bir hata. Yeni bir vahiy.
 
 
2017 yılında Scribe Ödülü’nü kazanan ve New York Times’ın çoksatan yazarı olan Christie Golden, Assassin’s Creed evreninde
geçen nefes kesici bir hikâye ortaya koyuyor.
 
Tapınakçıların Kutsal Alan üyesi olan Simon Hathaway, Abstergo Industries’in Tarihsel Araştırma Departmanı’nın başkanı olarak
üstlendiği yeni görevinde, hem Jeanne d’Arc’ın yanında savaşan atası Gabriel’ın anılarını yeniden yaşarken hem de bugününü ve tüm Tapınakçıları tehlikeye atabilecek bir geçmişin sırlarını yavaş yavaş ortaya çıkarıyor.
 
Aynı zamanda bir tarihçi olan Simon’ın geçmişin tozlu sayfalarına karşı duyduğu doyumsuz merakı, efsanevi figür Jeanne d’Arc’ın yanında savaşmış olan atası Gabriel Laxart aracılığıyla tarihi ilk elden deneyimleme şansını sunuyor. Yeni tasarlanmış ve henüz ilk projesini gerçekleştirecek olan Animus’a girdiğinde keşfedeceği bilgilere hazırlıksız yakalanan Simon, Tapınakçılar ve Assassinler arasındaki çatışmanın ne kadar derin olduğunu gözler önüne seriyor.
 

Assassin’s Creed Heresy isimli 352 sayfadan oluşan kitap ; Christie Golden tarafından yazılmış ve EPSİLON YAYINEVİ yayınevinin 19.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Assassin’s Creed Heresy pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.