Renklerin Ötesinde / Cinsiyet, Kimlik ve Eşcinsellik pdf indir

tarafından
19
Renklerin Ötesinde / Cinsiyet, Kimlik ve Eşcinsellik pdf indir

Bu kitap, çeşitli kimliklerin ve cinsel yönelimlerin ele alındığı, kapsamlı bir kaynaktır. “Cinsiyet, Kimlik ve Eşcinsellik: Bireysel ve Toplumsal Farklılıklar” adını taşıyan bu çalışma, cinsiyet kimliği, cinsel yönelim ve toplumsal cinsiyet kavramlarını derinlemesine ele alır ve bu konuların sosyal, politik, ekonomik ve psikolojik boyutlarına değinir.
Toplumumuzda çoğu zaman göz ardı edilen, anlaşılmayan veya hakkında yanlış bilgilerle dolu olan bu konuları, bilimsel ve toplumsal bir bakış açısıyla irdeleyerek, okuyucunun bu alanlarda daha bilinçli ve empatik bir bakış açısına sahip olmasını hedefliyoruz.
Bu kitap, toplumsal cinsiyet ve cinsel yönelimlerle ilgili tarih boyunca oluşan yanlış algıları yıkmayı, cinsiyet kimliği ve cinsel yönelimlerin bireysel ve top-lumsal yaşamdaki yerini daha iyi anlamayı hedefler. Böylece, LGBTQ+ bireylerin ve toplulukların yaşadığı sorunlara, zorluklara ve fırsatlara daha anlamlı ve etkili bir şekilde yaklaşılabilir.
 

Renklerin Ötesinde / Cinsiyet, Kimlik ve Eşcinsellik isimli 93 sayfadan oluşan kitap ; Wendy Peterson tarafından yazılmış ve GECE KİTAPLIĞI yayınevinin 24.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Renklerin Ötesinde / Cinsiyet, Kimlik ve Eşcinsellik pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.