Korece Öğren Konuşma Kılavuzu (Türkçe Konu Anlatımlı) pdf indir

tarafından
26
Korece Öğren Konuşma Kılavuzu (Türkçe Konu Anlatımlı) pdf indir

Korece öğrenmek isteyenler için Korece Öğren çıktı!
 Güney Kore Türk dostu, sıcak kanlı insanların yaşadığı bir ülkedir. Bu güzel ülkeyle çok sayıda ortak noktamız vardır. Ancak aradaki alfabe ve dil farkı buna engel olmaktadır. Bu nedenle bu güzel insanların yaşadığı, şirin ülkenin dilini öğrenmek isteyenler için özenle bu kitap hazırlandı. Korece Öğren kitabımız, Korece öğrenmek istiyorum diyen herkes için temel başlangıç seviyesinde hazırlanmıştır. Yani hiç Korece bilmeyenler için, ilk defa bu dili öğrenecek olanlar ve meraklıları için hazırlanmıştır.
Korece Öğren kitabımız, Korece öğrenmek istiyorum diyen herkes için temel başlangıç seviyesinde hazırlanmıştır. Yani hiç Korece bilmeyenler için, ilk defa bu dili öğrenecek olanlar ve meraklıları için hazırlanmıştır.
Kore alfabesi, harflerin karşılıkları ve okunuşlarıyla başlayan kitabımız, Türkçe karşılığına denk gelen dil bilgisi kurallarıyla devam etmektedir.
Harfler, hece yapıları, ünlü – ünsüz harfler, cümle yapısı, cümle oluşturma, fiiller, sayılar gibi temel başlangıç konularıyla siz de Koreceye başlayabilirsiniz.
Dört ana üniteden oluşan kitabımız sâde ve öz bir biçimde Koreceye başlamanızı sağlar.
Her ünitenin sonunda konularla ilgili kelimeler ve alıştırmalarla öğrenilen ünitenin pekiştirilmesi hedeflenmiştir.
Korece Öğren kitabımız kelime, sözlük kitabı değildir. Tamamen Korece öğrenmeye yönelik temel başlangıç seviyesinde girift olmaksızın kurallarıyla konuşma kılavuzudur.
Siz de bu güzel ülkenin ve Korelilerin dilini öğrenmek istiyorsanız, bir yerden başlamak için “Korece Öğren” tam size göre.
 

Korece Öğren Konuşma Kılavuzu (Türkçe Konu Anlatımlı) isimli 158 sayfadan oluşan kitap ; Yağmur Gökalp tarafından yazılmış ve PERGOLE YAYINLARI yayınevinin 11.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Korece Öğren Konuşma Kılavuzu (Türkçe Konu Anlatımlı) pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.