Gotham Lisesi pdf indir

tarafından
93
Gotham Lisesi pdf indir

“Karanlık ve cazibeli… Hızlı, tempolu ve eğlenceli.”
–Kirkus Reviews
 
Alex and Eliza ve Asil Kan gibi kitaplarıyla New YorkTimes’ın çok satan listelerinde yer alan Melissa de la Cruz yeni nesil okurlar için Gotham şehrini yeniden kurguluyor.
 
17 yaşındaki Bruce Wayne, yatılı okuldan atıldıktan sonra Gotham’a geri döner ama hiçbir şey bıraktığı gibi değildir. Bir zamanlar ailesinin evi olan yer, şimdi boş bir kabuktan ibarettir; artık hem yalnızdır hem de anne-babasının cinayetinin kötü anısına saplanıp kalmıştır. Üstelik komşunun masum kızı olarak tanıdığı Selina Kyle, okul soytarısı Jack Napier’la birlikte Gotham Lisesi’ni tehlikeli bir şekilde yönetmektedir.
 
Öğrencilerden biri kaçırılıp da tüm okulu sarstığına Bruce karanlık ve sorunlu kahraman olarak cevap aramaya başlar; yoksa asıl hedef o mudur? Hiçbir şey göründüğü gibi değildir, özellikle de partilerin ve romantizmin zirve yaptığı ve herksin şüpheli olduğu Gotham Lisesi’nde.
 
Thomas Pitilli’nin etkileyici çizimiyle en iyi dostların en büyük düşmanlara dönüştüğü, şaşırtıcı olduğu kadar baş döndüren bu grafik romanda bütün cevaplar Gotham Lisesi koridorlarında…

 
 

Gotham Lisesi isimli 200 sayfadan oluşan kitap ; Melissa De La Cruz tarafından yazılmış ve EPSİLON YAYINEVİ yayınevinin 15.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Gotham Lisesi pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.