Bergama Tarihi ve Rehberi Bergama Tarihi-Yeni Bergama-Bergama’da Türk ve İslami Eserler- Harabelerin Rehberi pdf indir

tarafından
27
Bergama Tarihi ve Rehberi Bergama Tarihi-Yeni Bergama-Bergama’da Türk ve İslami Eserler- Harabelerin Rehberi pdf indir

“Bergama Tarihi ve Rehberi” kitabı, tarih meraklıları ve seyahat severler için kaçırılmaması gereken bir eser. Bergama’nın zengin ve çeşitli tarihi, bu kitapta detaylı bir şekilde ele alınıyor. İlk defa Bergama’yı ziyaret edenler için, bu kitap aynı zamanda pratik bir rehber görevi de görüyor. Bergama’nın yer aldığı coğrafyanın geniş bir perspektiften incelenmesiyle başlayan kitap, antik dönemden bugüne uzanan tarihini titizlikle araştırıyor. Eski uygarlıkların etkisi, Bergama’nın tarihi eserleri, kültürü ve sanatı hakkında derinlemesine bilgiler içeriyor. Yemekten konaklamaya, yerel sanatlar ve el işçiliğine kadar birçok konuyu kapsayan bu rehber, seyahatçilerin Bergama’nın tadını çıkarabilmeleri için gereken tüm bilgileri sunuyor.
 

Bergama Tarihi ve Rehberi Bergama Tarihi-Yeni Bergama-Bergama’da Türk ve İslami Eserler- Harabelerin Rehberi isimli 104 sayfadan oluşan kitap ; Bernard Haussoullier tarafından yazılmış ve DORLİON YAYINEVİ yayınevinin 24.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Bergama Tarihi ve Rehberi Bergama Tarihi-Yeni Bergama-Bergama’da Türk ve İslami Eserler- Harabelerin Rehberi pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.