Bebek Bavulu pdf indir

tarafından
39
Bebek Bavulu pdf indir

Bebek Bavulu, gözleri merakla parıldayan 0-2 yaşındaki bebeklere dünyayı tanıtmak için tasarlandı. Minik okurları bavul kapağı açılınca kocaman bir dünya haritası selamlıyor. Daha sonra dünya ve Türk edebiyatına iz bırakmış klasiklerin, bebeklerin okuyabileceği formata uyarlanmış kitapları karşılıyor. Bebekler, “ilk renk kitabım”, “ilk geometri kitabım”, “ilk anatomi kitabım”, “ilk duygu kitabım”, “ilk seyahat kitabım”, “ilk şiir kitabım” gibi alt başlıklarla çıkmış 8 kült eserle dünyayı daha mama sandalyesindeyken tanımaya başlıyorlar. Her biri 16×16 cm ebadında, 20 sayfa, yuvarlak köşeli, kolay yıpranmaz kalın karton baskılı Bebebiyat kitapları bebeğinizin ilk edebiyat ve seyahat kitaplığı olmak için hazırlandı.
 
Bebek Bavulu’ndaki eserler: İstanbul’u Dinliyorum, Seyahatname, Leyla ile Mecnun, Alice Harikalar Diyarında, Orman Kitabı, 80 Günde Devri Âlem, Peter Pan, Frankenstein
 
*Bavul boyutu: 33 x 16 cm
*Harita boyutu: 84 x 57 cm
*Yaş grubu: 0-2 yaş
 

Bebek Bavulu isimli sayfadan oluşan kitap ; Kolektif tarafından yazılmış ve TAZE KİTAP yayınevinin 20.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Bebek Bavulu pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.