Prosper’in İblisi pdf indir

tarafından
51
Prosper’in İblisi pdf indir

Edebiyat tarihindeki popüler temalara yaptığı göndermelerle dolu eserleriyle tanınan K. J. Parker, bu sefer de meraklı okurların keşfederken keyif alacağı örtük atıflara sahip, hem karanlık hem eğlenceli bir maceraya davet ediyor bizi.
 
Belirli bir ücret karşılığında iblisleri kovmak için Papa tarafından yetkilendirilen isimsiz anlatıcımız insanların içindeki iblisleri görüp onlarla iletişime geçebilmek gibi bir yeteneğe sahiptir. Diğer yandan insanlar onun çok da umurunda değildir ve iblisleri kovarken insanlara verdiği zarar vicdanını pek sızlatmaz.
 
Çağının en iyi ressamı ve heykeltıraşı, en bilgili âlimi, en zarif müzisyeni, en sıradışı doğa filozofu ve mühendisi, kısaca büyük bir dâhi olarak tanınan Üstat Prosper ile onun geleceğin filozof-kralı olarak yetiştirmek istediği çocuğa da iblisler musallat olmuştur. Kahramanımızın bu sefer yapacağı seçim geniş çaplı ve sarsıcı sonuçlar doğuracaktır.
 
K. J. Parker’dan Prosper’in İblisi, tuhaf ve korkutucu bir dünyada geçen fantastik ve ironik bir hikâye anlatıyor.
 
“Sanki Witcher Geralt’ın içine Deadpool kaçmış gibi…” –The New York Times
 
“Parker’ın kendine özgü üslubuyla yazılmış, zengin fikirlerle dolup taşan bir roman.” –Locus
 
“Karanlık spekülatif kurguları sevenlerin, özellikle de Martha Wells ve Grady Hendrix hayranlarının ilgisini çekecek.” –Library Journal
 

Prosper’in İblisi isimli 88 sayfadan oluşan kitap ; K. J. Parker tarafından yazılmış ve İTHAKİ YAYINLARI yayınevinin 10.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Prosper’in İblisi pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.