Darfen Krallığı pdf indir

tarafından
34
Darfen Krallığı pdf indir

Darfen Krallığı, kendisinden önce kimsenin ayak basamadığı topraklara hükmetmiş, köyler, pazarlar, hanlar kurmuş, gücünü etrafındaki tüm krallıklara kanıtlamayı başarmış bir krallıktı.
Krallıklarının ‘öz, sadece öz’ olarak kalmalarını önemsiyorlardı. Değişmek, değiştirilmek istemiyorlardı. Kendilerine göre bir alfabeleri vardı. Bu alfabeye Darfen alfabesi diyorlardı. Tabletlere, geleceğe seslerini duyurabilmek için yaşanan ve tecrübe edinen her bilgiyi yazıyorlardı. Doğumu, yaşamı, ölümü önemsiyorlardı. Her bir harfi bir nefes, her nefesi yeni bir doğum, her doğumda yeni bir yaşam ve ölüm olarak tanımlıyorlardı.
Bir tesadüf sonucu bulunan tabletle geleceğe seslerini duyurmayı başarmışlardı. Nasıl mı? Mortisel ailesinin bir bireyi olan İzbel sayesinde.
Fantastik tadında yazılan Darfen Krallığı, geçmiş ve şimdiki zaman arasındaki gelgitte sizleri sırlarını paylaşmaya çağırıyor.
 

Darfen Krallığı isimli 242 sayfadan oluşan kitap ; Aleyna Eda Eroğlu tarafından yazılmış ve KIRMIZI ADA yayınevinin 23.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Darfen Krallığı pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.