Psikolojik Danışman Eğitiminde Süpervizyon El Kitabı: Bütüncül ya da Eklektik Yaklaşımla Süpervizyon Vermenin Yararları ve Önemi pdf indir

tarafından
26
Psikolojik Danışman Eğitiminde Süpervizyon El Kitabı: Bütüncül ya da Eklektik Yaklaşımla Süpervizyon Vermenin Yararları ve Önemi pdf indir

Süpervizyon nedir?
Süpervizyon süreci nasıldır?
Süpervizyon modelleri, yöntemleri ve teknikleri nelerdir?
Süpervizör özellikleri nasıl olmalıdır?
Süpervizörün eğitimi nasıl olmalıdır?
Süpervizyon ilişkisi nasıldır?
Süpervizyonda etik ve yasal konular nelerdir?
Türkiye’de psikolojik danışman eğitiminde verilen süpervizyondan örnekler nelerdir?
Bütüncül ve Eklektik Psikolojik Danışma Yaklaşımlarının tanımları nedir?
Bütüncül ve Eklektik Psikolojik Danışma Yaklaşımları nelerdir?
Bütüncül ve Eklektik Psikolojik Danışma Yaklaşımı ile süpervizyon vermenin yararları nelerdir?
Bütüncül ve Eklektik Psikolojik Danışma Yaklaşımı ile süpervizyon vermenin önemi nedir?
Yukarıdaki sorulara yanıt bulabileceğiniz bu kitapta, “Süpervizyon ve Süpervizyon Süreci” ile “Bütüncül ve Eklektik Psikolojik Danışma Yaklaşımları, Yararları ve Önemi” kapsamlı bir biçimde ele alınmaktadır. Günümüzde psikolojik danışma uygulamalarındaki eğilimin, çeşitli terapi kuramlarını ve tekniklerini bir araya getirerek bütüncül ya da eklektik uygulamalara doğru ilerlediği de görülmektedirler. Bu kitap, “Süpervizyon Sürecinin” yanı sıra “Bütüncül ve Eklektik Psikolojik Danışma Yaklaşımları”ndan söz etmesi açısından diğer kitaplardan farklılık göstermektedir.
Kitabın, Psikolojik Danışma ve Rehberlik alanında öğrenim gören lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile akademisyenlere yararlı olmasını diliyoruz.
 

Psikolojik Danışman Eğitiminde Süpervizyon El Kitabı: Bütüncül ya da Eklektik Yaklaşımla Süpervizyon Vermenin Yararları ve Önemi isimli 202 sayfadan oluşan kitap ; Doç. Dr. Fulya Yüksel Şahin tarafından yazılmış ve NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK yayınevinin 07.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Psikolojik Danışman Eğitiminde Süpervizyon El Kitabı: Bütüncül ya da Eklektik Yaklaşımla Süpervizyon Vermenin Yararları ve Önemi pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.