Sağlık Hizmetlerinde Denetim ve Değerlendirme pdf indir

tarafından
45
Sağlık Hizmetlerinde Denetim ve Değerlendirme pdf indir

Bu kitapta; sağlık yönetiminin en önemli fonksiyonlarından denetim ve değerlendirme alanında gerçekleştirilen uygulamaların tarihsel gelişimleri, kapsamları, içerikleri ve uygulama çerçeveleri ele alınmıştır. Sağlık Bakanlığı’nın ve TÜRKAK, TİTCK, TSE, TÜSKA, SGK ve diğer kuruluşların sağlık alanında gerçekleştirdiği denetim, değerlendirme ve izleme çerçevelerinin aktarıldığı kitap sunduğu kapsam ve içerik ile yayını öncesinde odaklanılmamış bir alanı hedeflemiştir.
Tüm değerlendirme ve denetim fonksiyonlarına ilişkin kitap bölümleri bu faaliyetlerin işleyişine ilişkin bilgisi ve denetleyici-düzenleyici birim ve kurumlarda çalışma deneyimi bulunan yazarlarca kaleme alınmış, böylelikle denetim ve değerlendirme uygulamalarının işleyişinin ilk ağızdan aktarılması amaçlanmıştır.
Sunduğu kapsam ve içerik ile bu kitabın, konuya ilgi duyan sağlık bilimleri disiplinleri ve özellikle sağlık yönetimi öğrencilerine, giderek daha yoğun şekilde denetim, izleme ve değerlendirme uygulamalarıyla karşılaşan özel ve kamu sektörü sağlık tesisi çalışanlarına ve yöneticilerine, akademisyenlere ve politika yapıcılara faydalı olmasını diliyoruz.
 
 

Sağlık Hizmetlerinde Denetim ve Değerlendirme isimli 288 sayfadan oluşan kitap ; Kolektif tarafından yazılmış ve NOBEL BİLİMSEL yayınevinin 19.04.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Sağlık Hizmetlerinde Denetim ve Değerlendirme pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.