TYT Türkçe Soru Bankası pdf indir

tarafından
24
TYT Türkçe Soru Bankası pdf indir

Değerli Öğrenciler,
Bu kitap Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Türkçe kapsamındaki soruları çözmek için gerekli bilgi, beceri ve teknikleri edinmeniz ve farklı soru çeşitleri ile sınava hazırlık sürecinize rehberlik etmek için hazırlanmıştır.
Kitabımız, her soru için anlaşılır bir dilde hazırlanmış çözümlü anlatım ve açıklamalar içermektedir. Çalışmalarınız süresince QR kod ile erişebileceğiniz soru çözümlerinden yararlanmanız, konulara dair bilgilerinizi pekiştirmenizi ve konuları tüm ayrıntıları ile öğrenmiş olmanızı sağlayacaktır.
Soruların çeşitliliği tercih edilirken en çok zorlandığınız soru tipleri, ÖSYM’nin şimdiye kadar hazırladığı sınavlarda çıkmış ve bundan sonra hazırlayacağı sınavlarda da çıkabilecek soru tipleri referans alınmış ayrıca konuyu pekiştirmenize yardımcı olacak düzeyde hemen hemen tüm soru tiplerine değinilmiştir.
 

TYT Türkçe Soru Bankası isimli 408 sayfadan oluşan kitap ; Komisyon tarafından yazılmış ve PEGEM AKADEMİ YAYINCILIK-SINAV KİTAPLARI yayınevinin 02.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

TYT Türkçe Soru Bankası pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.