Kitabın Yurduna Yazılar pdf indir

tarafından
239
Kitabın Yurduna Yazılar pdf indir

Okunan yazılı her materyal muhatabının en kıymetli hazinesinden, zamanından, vermesine neden olur. Bu
nedenle normal bir mal-hizmet ilişkisindeki müşterinin ürünle ilgili oluşabilecek olumsuz izlenimi sonrası ortaya çıkacak olan pişmanlığı, kitap söz konusu olduğunda daha yüksek boyutlara ulaşır. Okur bu nedenle ince eleyip sık dokuyarak kitaba elini uzatır. İlk aşamada kitaptaki arka kapak yazıları, içindekiler ve yazarın ön sözü yol göstericidir. Fakat her okur farklı bir sesten kitap hakkında bir şeyler duymak ister. Bu yüzden bir kitap hakkında yapılan yorumlar okur için önemlidir. Fakat yapılan yorumların kısa ve fikir vermekten uzak hali nitelikli okur için bir anlam ifade etmez. Ayrıca yazar cephesinden bakılacak olursa, her bir kitabı ortaya çıkaran fikirsel performans paralelinde, müellifin daha fazlasını duymak isteyeceğini tahmin etmek güç değildir. İzah edilen bu sebeplerden dolayı kitap satış sitelerinin yorum kısımlarını zenginleştirmesi okurun beklentisi dahilindedir.
www.kitapyurdu.com sitesi eserin linkindeki yorum bölümlerine yeni bir soluk getirerek “Onaylı Yorum” uygulamasını başlattı. Böylelikle uzun, kalifiye, yazım ve imla yönünden sıkıntısı olmayan yorumlar site
editörlerinden geçer not aldıktan sonra yayımlanarak okurun kitap hakkında genel geçer fikir edineceği bir platform oluşturuldu.

Elinizdeki bu kitap www.kitapyurdu.com sitesinde son iki yıl içinde yayımlanan onaylı yorumlarımdan oluşmaktadır.

Türkiye Yayıncılar Birliğinin verilerine göre son bir yıl (2021) içinde basılan kitap sayısı 80 bin küsurdur.

Bu tabloda okurların karşılaştığı ilk problem beğenilecek kitaba ulaşma konusunda ortaya çıkar. Çünkü binlerce kitap arasından okurun bam teline dokunanların sayısı çok azdır. Kişisel tercihler ve zevkler okurun daha hassas bir seçim yapmasına neden olur. Bu safhada her okur bir rehbere ihtiyaç duyar. Buradan hareketle yaptığım yorumların okura yardımcı olması dileğiyle…
 

Kitabın Yurduna Yazılar isimli 190 sayfadan oluşan kitap ; Zafer Saraç tarafından yazılmış ve KİTAPYURDU DOĞRUDAN YAYINCILIK (KDY) yayınevinin 27.04.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Kitabın Yurduna Yazılar pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.