Sonsuz Yağmurlarin Şarkısı pdf indir

tarafından
30
Sonsuz Yağmurlarin Şarkısı pdf indir
Hırsızlar Krallığı, Aadilor diyarındaki gizli bir yerdi. Birçok insan krallığın var olduğunu fısıldamasına rağmen, çok az kişi büyü ve zevkle dolu diyarı bulabilmişti. Gizemli Hırsız Kral, saygı duyulan ve korkulan büyücülerden oluşan üçlü Mousai’yle birlikte krallıkta hüküm sürüyordu.
 

Larkyra Bassette, belki Mousai’nin en genç büyücüsü olabilirdi; fakat şarkı söylediğinde, sesi canavarları öldürebilecek bir güce erişiyordu. Lachlan Dükü’nün krallıktan zehirli bir uyuşturucu kaçırdığı ve halkına bu şekilde zulmettiği ortaya çıktığında, genç büyücüye dükü durdurması için ilk kez tek başına göreve çıkması teklif edildi. Kendini kanıtlamak isteyen Larkyra, dükün müstakbel gelini olarak rol yapmayı kabul etti. Ne var ki Lachlan’ın asıl vârisi olan Mekennalı Lord Darius’a karşı bir çekim hissettiğinde kurduğu planlar yavaşça yıkılmaya başladı. Ve çok geçmeden, asıl vârisin Lachlan halkını yozlaşmış dükten kurtarmak için planları olduğunu fark etti. Larkyra ve Darius, eğer Lachlan halkını ve kendilerini kurtarmak istiyorlarsa birbirlerine güvenmeyi öğrenmek zorundalardı. Lord ve leydilerin hem katil hem de hırsız olabildiği, en çekici notaların bile en ölümcül olanlara dönüştüğü Aadilor dünyasına hoş geldiniz. Bu diyarın şarkısını dinlemeye cesaret edebilir misiniz?
 

Sonsuz Yağmurlarin Şarkısı isimli 448 sayfadan oluşan kitap ; E. J. Mellow tarafından yazılmış ve MARTI YAYINLARI yayınevinin 23.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Sonsuz Yağmurlarin Şarkısı pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.