Sevdamız Fenerbahçe pdf indir

tarafından
15
Sevdamız Fenerbahçe pdf indir

Gazeteci, yazar ve Fenerbahçeli Uğur Dündar, Sevdamız Fenerbahçe kitabında tarihi Türkiye tarihiyle iç içe şekillenmiş, Milli Mücadele günlerinde cephe gerisinde, başka bir “topla” düşmanı alt etmiş, o günlerden bugüne memleket için gerektiğinde türlü fedakârlıklara imza atmış bir kulübün hikâyesini anlatıyor. Sadece Fenerbahçe’nin değil, Fenerbahçeliliğin de ne demek olduğunu yazıya döküyor.
Sevdamız Fenerbahçe, Cumhuriyetimizin 100. yılında Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’dan büyük Fenerbahçe camiasına naçiz bir armağan…
“Fenerbahçe Stadı’na Atatürk isminin verilmesi, her şeyden önce paradan daha değerli olgular vardır anlamı taşıyor. Beşiktaşlısı, Galatasaraylısı, Trabzonsporlusu, vatanını milletini seven kim varsa, yüzünü gülümsetecek bir şey bu. Bazı şeyler, bazı isimler her şeyin, herkesin üstündedir. Cumhuriyetin 100. yılında Fenerbahçe Stadı’na Atatürk isminin verilmesi çok anlamlı. Helal olsun Fenerbahçe yönetimine ve Fenerbahçelilere… Bu, her biri birer kahraman olan insanlar var olduktan sonra; buradaki enerjiyi gördükten sonra, ülke olarak evelallah sırtımızın yere gelmeyeceğini çok iyi görüyorum.”
 

Sevdamız Fenerbahçe isimli 128 sayfadan oluşan kitap ; Uğur Dündar tarafından yazılmış ve KIRMIZI KEDİ YAYINEVİ yayınevinin 19.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Sevdamız Fenerbahçe pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.