Avukatın Öz-El Kitabı (Avukatlık Rehberi) pdf indir

tarafından
26
Avukatın Öz-El Kitabı (Avukatlık Rehberi)  pdf indir

Platon Hukuk Yayınları Olarak Yine Büyük Bir Proje İle Çıktığımız Yolda Kısa Zamanda İlk Baskısı Tükenen Kitabımız Hukukçuların Yanlarından Ayırmak İstemeyecekleri Bir Eser Oldu. Öyle Ki Kitabımızın İkinci Baskısı Da Aynı Hızla Tükendi. Platon’un Öğretisi Zaten Bildiğini Bile Yeniden Sorgulamayı Ve Öğrenmeye Açık Olmayı Öğütler. Bu Noktada Her Anlamda Bildiklerimizi Tekrar Tekrar Sorgulamayı Ve Yeniden Öğrenmeyi İlke Edinmiş Her Tecrübe Ve Kıdemdeki Hukukçu İçin Yol Gösterici Bir Rehber Olan Kitabımıza Göstermiş Olduğunuz İlgiye Sonsuz Teşekkürler…
Yayıncılık Hayatında Yılların Tecrübesi İle İlklere İmza Atan Bir Yayınevi Olmaktan Mutluluk Ve Gurur Duyuyoruz.
Her Biri Alanında Donanımlı Ve Yetkin Hocalarımız İle Aylar Süren Kolektif Çalışma Sonucu Meydana Gelen Bu Eser Avukatlara Meslek Yaşamları Boyunca Işık Tutup Yol Göstermeye Devam Edecektir.
Her Bir Yazarımız Kendi Bağımsız Bölümünü Kendi Tarzı Ve Üslubu İle Yazmıştır. Bu Sebeple Başlık Ya Da Maddelendirme Konusunda Dahi Müdahalede Bulunmaktan Kaçındık. Her Bir Bölüm Bu Anlamda Birbirinden Bağımsızdır.
Kısa Zamanda İlk İki Baskısı Tükenen Ve Üçüncü Baskı İle Yeniden Sizlerle Olan Kitabımızda Yer Alan Tüm Yazarlarımıza Emekleri Ve Bilgi Aktarımları İçin Bir Kez Daha Teşekkür Ediyor, Yeni Projelerde Buluşmak Üzere Diyoruz.
Platon Hukuk Yayınları 
 
 
 
İÇİNDEKİLER
 
ANAYASA YARGISI (Prof. Dr. İbrahim Özden KABOĞLU)
UYUŞMAZLIK YARGISI (Av. Begüm GÜREL)
AVUKATLIK HUKUKU (Av. Atilla ÖZEN)
DİLEKÇE HAZIRLAMA (Av. M. Ufuk TEKİN)
SÖZLEŞMELER HUKUKU (Av. Zafer İŞERİ)
TEBLİGAT HUKUKU (Av. Ümit ORTAK)
HAKİMİN REDDİ (Av. Ümit ORTAK)
ARABULUCULUK (Av. Arb. Neyir Şeyda MUSAL)
 

Avukatın Öz-El Kitabı (Avukatlık Rehberi) isimli 1246 sayfadan oluşan kitap ; Kolektif tarafından yazılmış ve PLATON HUKUK yayınevinin 04.01.2024 tarihinde yayımlanmıştır.

Avukatın Öz-El Kitabı (Avukatlık Rehberi) pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.