Yanık Kitap Kokusu pdf indir

tarafından
43
Yanık Kitap Kokusu pdf indir

“Ben kimim?” sorusu insanın hayat yolculuğunun vazgeçilmez eşlikçisidir. Bu soruya verdiğimiz cevaplar üstüne düşünmek, insanın benlik algısını derinleştirmesinin en önemli kaynaklarından birisidir. Yine de birçok kişi önce ailenin, sonra yakın çevrenin, ardından eğitim sistemi aracılığıyla toplumun kendisine sunduğu hazır cevapları kullanmayı seçer. Bu risksiz, rahat ama sıradan yoldur.
 
Kimileriyse yolunu kendi çizmeyi, kendi olmayı arzular. Dışarıdan bakıldığında çok saygıdeğer görünen bu tavrın toplum tarafından çoğu zaman tepkiyle karşılandığını görürüz. Bu durumda kim olduğunuza dair kendi cevaplarınıza göre mi yaşarsınız yoksa sevdiklerinizi üzmemek hatta kaybetmemek adına benliğinizden taviz mi verirsiniz?
 
Yanık Kitap Kokusu 12 Eylül, başörtüsü tartışmaları, birey-aile ilişkisi ve kadınların sorunları ekseninde “Ben kimim?” sorusunu sormaya okurlarını teşvik eden, kışkırtıcı bir roman.  
 

Yanık Kitap Kokusu isimli 152 sayfadan oluşan kitap ; Işıl Kafkaslı tarafından yazılmış ve SUMRU YAYINEVİ yayınevinin 06.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yanık Kitap Kokusu pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.