Ateşpare 4 (Ciltli) pdf indir

tarafından
37
Ateşpare 4 (Ciltli)  pdf indir

Ateş’in ailesinin teknolojisi, büyük gizemini hâlâ korurken akıllara durgunluk veren bir savaşın çanları çoktan çalmaya başlamıştır. Aşkın artık Ateş’e duyduğu aşkı kabullenmiştir ama yaklaşan tehlikenin de farkındadır. Aşkın’ı seri katil olarak yetiştiren Kaptan’ın acılarla dolu sır perdesi de aralanmaya başlamıştır.
 
Gizemli düşmanlar, karanlık geçmişler ve mucize sanılan felakete gebe teknolojiler Aşkın ve Ateş’in etrafını sarmıştır. İkisi de en büyük düşmanlarıyla yüzleşmeye adım adım yaklaşırken aralarındaki tutku dolu sevginin ne denli büyük olduğunu da birlikte göreceklerdir.
 
Çünkü aralarındaki kopmaz bağ; hırsın, nefretin ve aşkın ortaya çıkardığı sırlarla dolu bir acının eseridir.
 
“Hayatım domino taşları gibiydi, her şey birbiriyle bağlıydı ve ben de bu domino taşlarını yöneten oyuncuydum. Her düşen taş, öncesinde ona çarpan diğer taşın etkisini taşıyordu. Bu öyle ince bir işti ki bir taşı bir milimetre bile yanlış açıda koyarsam bu tüm düzeneği bozardı. Her hamlem hesaplı, her tavrım gerçeğin dışında olmalıydı.”
 
*Uyarı: Argo ve küfürlü ifadeler içerir.
Yetişkin okurlar içindir.
 

Ateşpare 4 (Ciltli) isimli 464 sayfadan oluşan kitap ; Ceren Melek tarafından yazılmış ve EPHESUS YAYINLARI yayınevinin 13.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Ateşpare 4 (Ciltli) pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.