John Carter IX: Mars’ın Yapay Adamları pdf indir

tarafından
45
John Carter IX: Mars’ın Yapay Adamları pdf indir

John Carter IX: Mars’ın Yapay Adamları
 
Eserleri 100 milyonlarca kişi tarafından ilgiyle okunan Edgar Rice Burroughs, bilimkurgu yazınına yön veren “John Carter” Barsoom dizisiyle karşınızda!
9. kitap “Mars’ın Yapay Adamları” ile aksiyon dolu hikâye devam ediyor!
 
20. yüzyılın ilk “çok ama çok satan” bilimkurgu klasiği; sonraki kuşak tüm bilimkurgu yazarlarının anılarında büyük yeri olan, etkisi Star Wars dünyasından Avatar filmine kadar her bilimkurgu yapıtında hissedilen, eşsiz bir gezegenlerarası macera dizisi…
 
***
 
Dizinin 9. eserinde, güzeller güzeli Dejah Thoris ağır yaralanmıştır ve John Carter onu ölüme teslim etmemeye kararlıdır. Heliumlu Padwar Vor Daj ile birlikte Mars Dehası Ras Thavas’ın peşine düşer. Bu sırada kurnaz bilgin, gözlerden uzakta yepyeni projesinin üzerinde çalışmakta; adeta Tanrı’ya öykünerek yaratılışı tekrar edip “hormad” adını verdiği yeni bir tür üretmektedir.
 
Akıllara Frankenstein’ı getiren, aşkı uğruna bir hormadın bedenine bürünen Heliumlu kahramanın ağzından dinlediğimiz bu hikâye, bir yandan döneminin siyasi yapısını ve baskın ideolojilerini eleştirirken; diğer yandan okuru yepyeni bir maceraya, yaratılışa tanıklık etmeye çağırıyor.
 
Edgar Rice Burroughs, Barsoom dünyasında, yaratıcılığının sınırı olmadığını bir kez daha kanıtlıyor.
Sizleri bu soluksuz maceraya davet ediyor!
 

John Carter IX: Mars’ın Yapay Adamları isimli 206 sayfadan oluşan kitap ; Edgar Rice Burroughs tarafından yazılmış ve FİHRİST KİTAP yayınevinin 19.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

John Carter IX: Mars’ın Yapay Adamları pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.