Gemiler / Meraklı Minikler pdf indir

tarafından
26
Gemiler / Meraklı Minikler pdf indir

– Daha önce hiç deniz feneri gördün mü? Eğer cevabın hayırsa görmek için nereye gitmen gerektiğini araştırmak ister misin?
– Kaptan olmak ister miydin? Hangi gemi türünün kaptanı olmak hoşuna giderdi?
– Tersaneler ilgini çekti mi? Oradaki gemileri ve çalışmaları yakından incelemek için ailenle tersane ziyareti yapmaya ne dersin? Emin ol en az kitapta okudukların kadar eğlenceli vakit geçireceksin.
 
Suyun üzerinde duran tonlarca ağırlık, sahi, bu nasıl mümkün olabiliyor? Kaptanı, mürettebatıyla masmavi sular üzerinde yüzen devasa gemiler. Biliyorum, çok ilgini çekiyor. Gemiler hakkında merak ettiğin pek çok sorunun cevabını öğrenmek için vakit kaybetmeden kitabı okuyabilirsin.
Meraklı Minikler İlk Okuma Kitapları, okul öncesi dönemdeki çocuklara ebeveyn eşliğinde okunarak canlılar ve yaşam döngüsüyle ilgili bilgilenmelerine; ilkokul düzeyinde ise çocukların, kitap okumanın keyifli ve eğlenceli bir etkinlik olduğunu kendi gözleriyle görüp içselleştirmelerine ve kendi değerlendirmelerini yapmalarına fırsat yaratmak amacıyla hazırlanmıştır.
 

Gemiler / Meraklı Minikler isimli 32 sayfadan oluşan kitap ; tarafından yazılmış ve BEYAZ PANDA YAYINLARI yayınevinin 04.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Gemiler / Meraklı Minikler pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.