Amerika Kıtasında Nazi Edebiyatı pdf indir

tarafından
25
Amerika Kıtasında Nazi Edebiyatı pdf indir

Fazla gecikmeden bu dünyada yer edinmenin sadece ve sadece iki yolu olduğunu kavradı: Ya açık şiddet yoluyla, ki bunun pek oluru yoktu, çünkü bir damla kan görmeye bile tahammülü olmayan sakin mizaçlı ve sinirleri zayıf bir adamdı ya da üstü örtük bir şiddet biçimi olan, insana saygınlık kazandıran ve yolun başındaki bazı hassas ülkelerde sınıf atlamanın yöntemlerinden biri olan edebiyatla.
 
 Sanatçıların canavarlıklarını görmezden gelebilir miyiz?
 
Roberto Bolaño Amerika Kıtasında Nazi Edebiyatı’nda Amerika kıtasının iliklerine işlemiş Nazizmi aşırı sağa meyilli kurmaca aydınların ve yazarların yaşamöyküleri üzerinden ele alır.
Bolaño külliyatının dönüm noktaları sayılabilecek eserlerin çıkış noktalarını barındıran bu roman, özgün yapısı, sınıflandırılamaz içeriği ve benzersiz yaratıcılığıyla Şilili yazarın klasiklerinden.
 
“Bolaño’nun vahşi yaratıcılığı onu doğrudan Borges’in alanına yerleştiriyor – kurgu ve gerçek arasındaki devinimden muazzam bir güç alan bir başka yazar daha.”
Publishers Weekly
 
#şiliedebiyatı #kurmaca #tarih #nazizm #faşizm #siyaset #edebiyat
 

Amerika Kıtasında Nazi Edebiyatı isimli 240 sayfadan oluşan kitap ; Roberto Bolano tarafından yazılmış ve CAN YAYINLARI yayınevinin 12.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Amerika Kıtasında Nazi Edebiyatı pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.