Patagonya Rehberi pdf indir

tarafından
37
Patagonya Rehberi pdf indir

Patagonya coğrafyası el değmemiş bir cennet, doğa ananın bir gövde gösterisi. Sırtçantalı gezginler ya da doğanın içinde lüks bir gezi arayanlar için Patagonya mükemmel bir seçim!

Güney Amerika’nın güneyinde, rüzgârların, dağların ve buzulların dili hâkim. Likenlerin sardığı kadim ağaçlar, göğe değen sivri uçlu granit kayalar; Macellan pengueni ya da lamanın akrabası guanako gibi coğrafyaya özgü hayvanlar insanı her adımında şaşırtıp büyülüyor. Arjantin’den Şili’ye uzanan Patagonya, modernliğin giremediği korunaklı bir alan.
Uçsuz bucaksız stepler yerini büyülü And dağlarına bırakır, buzullar sizi içine çeker, ormanlar konuşur. Dağların arasından akan bulutlar bazen durur, derin bir sessizlik hâkim olur. Patagonya herkesi büyüler.

Bu kitapta dünyanın sonundaki fenerden buzullara uzanacağız. Milyon yıllık dinozor fosilleri, penguenler, balinalar göreceğiz. Sizler için kısa ve uzun rotalar çıkardım. Artık karar sizin. Patagaonya’ya gidemezseniz bile üzülmeyin, bu kitabın size mental olarak o duyguları yaşatacağına eminim. Büyülü Patagonya sizi bekliyor.
 

Patagonya Rehberi isimli 100 sayfadan oluşan kitap ; Selçuk Tanaydın tarafından yazılmış ve Logo Yayınevi yayınevinin 07.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Patagonya Rehberi pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.