Tozlanmış Anılar – Satırlar Arasında Yeniden Doğar pdf indir

tarafından
36
Tozlanmış Anılar – Satırlar Arasında Yeniden Doğar pdf indir

Kitap üç öyküden oluşmaktadır. Birinci öykü, Nalan Hanım’ın talihsiz birtakım olaylar neticesinde ceza evine düşmesi ile başlar. Hamile olduğunu öğrendiği zamanki bunalımlı günlerini koğuş arkadaşı Sultan Hanım sayesinde atlatır. Bebek doğduktan sonra, cezaevinde büyümemesi için Sultan Hanım’ın önerilerini kabul etmesi, kendi geleceği ile oğlunun geleceğini karartan bir karar olur. Af neticesinde cezaevinden çıkan Nalan Hanım’ın çocuğunu bulma mücadeleleri ve hüsranları başlar…
İkinci öykü, Kıbrıs’ın küçük bir köyünde yaşanan olayları içermektedir. Bu öyküde, İngiliz yönetiminin baskılarına boyun eğmeyen, babasının vasiyetini yerine getirebilmek için birçok zorluğa göğüs geren bir çocuğun mücadelesini bulacaksınız.
Üçüncü öyküde ise Şebnem’in soyağacı ödevi ile başlayan serüvenini ve kimsesizler yurdundaki SEY-SAD Nine’nin bilinmeyenler yumağına dönüşen olaylarını çözmek için uğraş veren Dr. Ümit’ in gayretlerini bulacaksınız.
 

Tozlanmış Anılar – Satırlar Arasında Yeniden Doğar isimli 186 sayfadan oluşan kitap ; Mehmet Zeki Beşerler tarafından yazılmış ve EY YAYINLARI yayınevinin 17.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Tozlanmış Anılar – Satırlar Arasında Yeniden Doğar pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.