Ashabı Kehf ve Zülkarneyn Hikayesi (1943) pdf indir

tarafından
19
Ashabı Kehf ve Zülkarneyn Hikayesi (1943) pdf indir

“Zamanın ötesine geçen bir hikâye, inancın ve mucizelerin yaşadığı bir efsane: ‘Ashabı Kehf Hikâyesi’. Ahmet Esad Sezai Sünbüllük’ün kaleminden, insanlık tarihine ışık tutan bu eser, sizi üç yüz yıl süren bir uykunun derinliklerine ve çok daha fazlasına davet ediyor. Sadece İslam tarihinin değil, aynı zamanda insanlık durumlarının, inancın gücünün ve hayatın olağanüstü yönlerinin altını çizen bu eser, okurlara Ashabı Kehf’in eşsiz hikayesini sunuyor. Sünbüllük, bu eserinde sadece bir anlatı sunmakla kalmıyor, aynı zamanda uykunun fiziolojik ve metafizik boyutlarını, insanın varoluşsal derinliklerini ve tabiatla olan ilişkisini de sorguluyor. Uyku hastalığından, uykuda yürümenin gizemlerine; demirin çürümesinden, mezarlardan çıkan çürümemiş cesetlerin sırlarına kadar pek çok konu, okuyucuyu düşünmeye ve sorgulamaya sevk ediyor.
Bu kitap, doğaüstü ile doğal olanın, görünen ile görünmeyenin çarpıcı birleşimini sunuyor. Kur’an’ı Kerim’de ayetlerle belirtilen, tarih kitaplarında ve gezginlerin anlatımlarında karşımıza çıkan bu olağanüstü olaylar, ‘harikulade’ olarak tanımlanan, tabiat kanunları üzerinde ve ötesinde gerçekleşen hadiseler olarak karşımıza çıkıyor. Sünbüllük’ün anlatımıyla, mucizeler, kerametler ve Tanrı’nın kudretinin esrarlı örnekleri hayat buluyor. ‘Ashabı Kehf Hikâyesi’ sadece bir anlatı değil, aynı zamanda bir ibret vesikasıdır. Bırakın bu eser sizi alıp geçmişin tozlu sayfalarına götürsün, mucizelere tanıklık etmenin heyecanını yaşatırken, bilgi ve imanın derin sularında yeni ufuklara yelken açmanızı sağlasın. Bu hikâye, inanç, şaşkınlık ve keşif dolu bir serüven vaat ediyor. ‘Ashabı Kehf Hikâyesi’ni keşfederken kendinizi yeniden keşfedeceksiniz.”
 

Ashabı Kehf ve Zülkarneyn Hikayesi (1943) isimli 88 sayfadan oluşan kitap ; Ahmet Esad Sezai Sünbüllük tarafından yazılmış ve DORLİON YAYINLARI yayınevinin 26.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Ashabı Kehf ve Zülkarneyn Hikayesi (1943) pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.