Dracula’nın Konuğu pdf indir

tarafından
29
Dracula’nın Konuğu pdf indir

Ebedi gençliğe sahip olarak zevk ve lüks içinde yaşamak… Şüphesiz her insanın hayâli. Belki de vampirleri bu kadar çekici kılan şey bizim asla sahip olamayacağımız bir hayatı yaşamalarıdır.
Vampirlerin kitlelerle buluşması ve edebiyat dünyasına girişi Bram Stoker’ın 1897’de yayınlanan Drakula adlı kitabıyla oldu ancak popüler olması için, ilk yayınlanışının üzerinden yaklaşık otuz yıl geçmesi gerekecekti.
İlk vampirler, varlıklarına da kaynaklık eden tarihsel rivayetlerin etkisiyle kana susamış canavarlar olarak tasvir ediliyorlardı, ancak zamanla evrim geçirdiler ve vahşi canavarlardan entelektüel ve centilmen zenginlere dönüştüler.
Gotik edebiyat olarak kabul edilen vampir edebiyatının en iyi örneklerinin yer aldığı bu vampir hikayeleri antolojisi okuyuculara gerçekten çok keyifli anlar yaşatmayı vaat ediyor. Vampir edebiyatının türü gibi gotikleşen usta yazarlarla sizi baş başa bırakıyoruz.
 

Dracula’nın Konuğu isimli 128 sayfadan oluşan kitap ; Bram Stoker tarafından yazılmış ve BİLGE KARINCA YAYINLARI yayınevinin 14.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Dracula’nın Konuğu pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.